Після ремонту вулиці Курмановича нею курсуватиме автобусний маршрут

2511 0
Мешканці неодноразово просили місто запустити вулицею громадський транспорт.
Фото: Святослав Товстига

Фото: Святослав Товстига

Після ремонту вулиці Курмановича нею запустять автобусний маршрут. Про це під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За інформацією ЛМР, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий, підтвердив, що автобусний маршрут справді запровадять, адже мешканці неодноразово просили місто запустити вулицею громадський транспорт.

Наступного року ремонтуватимуть другу частину вулиці Курмановича – від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської. Вартість ремонту цієї частини становитиме 40 млн. грн. Крім цього, до кінця жовтня розпочнуть ремонт бічної вулиці до Курмановича Данила Апостола.

Читайте також: Вулицю Миколайчука на пів року закрили на ремонт. Як рухатиметься транспорт

Нагадаємо, що львів’яни неодноразово скаржились на відсутність ремонту і відповідні реєстрували петиції. На ремонт вулицю закрили 15 жовтня. Роботи виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», а вартість –  71,5 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!