Після скарги львів’янки у міськраді пообіцяли відремонтувати дитсадок, на стінах якого виявили грибок

3479 0
Раніше, кажуть, не могли цього зробити через протікання даху.
ФОТО: УЛЯНА МИХАЛЬЧУК/ФЕЙСБУК

ФОТО: УЛЯНА МИХАЛЬЧУК/ФЕЙСБУК

Львів’янка Уляна Михальчук привела свою дитину у дитячий садочок №106, що на вул. Хвильового. Та стіни групи, що її мала відвідувати малеча, були уражені грибком, а зі стелі стікала вода. Про це Уляна Михальчук поскаржилась на Гарячу лінію Львова.

«Привели дитину в садочок №106, а там от таке: дах тече, стіни з грибком. Завідуюча з першої зустрічі готує батьків до збору коштів, бо треба ремонт. Треба, звісно, бо діти тим дихають. Дах ремонтують, решта, кажуть, "спільними зусиллями"», – написала Уляна Михальчук.

Вона додає, що «певні моменти можуть вирішити батьки», але не такими масштабами.

Виконувачка обов’язків керівниці управління освіти ЛМР Зоряна Хонько у коментарі Tvoemisto.tv розповіла, що приміщення відремонтують.

«Сьогодні відбувся виїзд у садочок. Дітей наразі у групі "Левенятко" немає, їх перевели в інше приміщення. Зараз робляться заміри, інженер підготує кошторис і відремонтуємо. В іншій групі ремонт вже зробили», – говорить чиновниця.

Раніше, пояснює вона, роботи не починали тому, що потрібно було завершити ремонт даху.

«Завідувачка у травні звернулась із проблемою протікання даху. Тоді виділили гроші на його капітальний ремонт. Лише цього тижня цей ремонт закінчився», – каже Зоряна Хонько.

Щодо інформації про те, що гроші на ремонт мали здавати батьки, чиновниця говорить, що від батьків такого не чула – вони заперечили.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!