Після смерті Кузьми його дружина знайшла неопубліковані пісні музиканта

3447 0
Вдова загиблого лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка Світлана знайшла після смерті музиканта його пісні, які до цього ніде не були опубліковані.
фото: www.pingram.me

фото: www.pingram.me

Про це Світлана Кузьменко розповіла в інтерв’ю виданню «Вести». Вони, за її словами, мають політичний підтекст.

«Так, залишив, і хлопці будуть ще доопрацьовувати їх, щоб люди їх почули. Думаю, що на альбом вистачить. У нього залишилося багато політичних текстів, які ми знайшли в його зошиті. Причому в комп'ютері навіть не було ніяких музичних начерків для них. Я вам скажу, що політику Андрій не любив і особливо не цікавився, але тут його сильно зачепило, і він почав писати про це. Причому досить агресивно», – розповіла Світлана Кузьменко в інтерв’ю.

Слід зазначити, що у Львові як виглядатиме інтерактивний громадський просторі «Місце щасливих людей», та оголосили переможців, чий проект буде реалізовано. Ним стала дніпропетровська студія дизайну «decorkuznetsov».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!