Після сильних морозів на Львівщину йде різке потепління

6170 0
20 лютого в Україні підвищуватиметься температура.
Фото: uatravel.org

Фото: uatravel.org

В Україні сьогодні, 19 лютого, опади не прогнозують. У південних, південно-східних областях, на Львівщині та Івано-Франківщині вдень буде від 0 до 5 градусів морозу. Про повідомляє Український гідрометцентр.

«Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південний. На Лівобережжі – північно-західний 5-10 м/с, у південних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень 7-12 морозу, а на Закарпатті вдень від 1 морозу до 4 тепла», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів, який хочеться запам'ятати. Атмосферні фото засніженого міста

У Києві та області опади не очікуються. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5-10 м/с. У столиці температура вдень 10-12 градусів морозу, на Київщині – -7-12.

20 лютого в Україні поступово підвищуватиметься температура: уночі в західній частині 5-10 градусів морозу (на крайньому заході близько 0), на решті території – -12-17, на північному сході близько -20 , вдень від 3 морозу до 2 тепла, на півдні та заході до 5 тепла, на Сумщині й Чернігівщині 4-9 морозу.

Читайте також: То мороз, то відлига. Хто такі метеозалежні люди і до чого тут львівська погода

21 лютого в Україні, крім сходу, місцями буде туман, а на дорогах ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с. Уночі – -1-6 морозу, на Прикарпатті, у східних, північно-східних областях 7-12 морозу, вдень 0-5 тепла, на Закарпатті 3-8 тепла.

22 лютого на Львівщині буде вдень 2-4 градуси тепла, а вночі один градус морозу. 23 лютого – ще тепліше, удень до 6 градусів із позначкою «плюс», а вночі стовпчик термометра покаже від -1 до 1 градусу. Протягом двох діб істотних опадів не прогнозують, вітер південно-західний, 5-10 м/с.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!