Після трагедії з 12-річним хлопчиком на водоспаді Кам’янка встановлять огорожу та попереджувальний знак

5117 0
Подивитися на водоспад тепер можна буде лише з оглядового майданчика.
Фото: Агов Travel

Фото: Агов Travel

На місці трагедії на водоспаді Кам’янка встановили забетоновані огородження з натягнутою сіткою, завтра мають поставити попереджувальний знак. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив директор національного парку «Сколівські бескиди» Василь Приндак. 

«Сьогодні вже встановили забетоновану огорожу. Поки не можу сказати, якої вона довжини. Завтра буде стояти попереджувальний знак про те, що не можна спускатися вниз до води», – каже Василь Приндак. 

За його словами, подивитися на водоспад можна буде лише з оглядового майданчика, щоб убезпечити людей від трагічних випадків. 

Читайте також: Під час екскурсії на водоспаді загинув львівський школяр

Він каже, що раніше не було ніяких звернень чи скарг до дирекції парку щодо встановлення огорожі. 

«Ми сподіваємося, що більше ніколи не буде таких випадків, але завжди можуть знайтися ті, хто перелізатиме через огорожу», – додає директор парку. 

Читайте також: Завтра у Львові попрощаються із 12-річним хлопцем, який загинув на водоспаді

Нагадаємо, 2 червня, під час екскурсії на водоспад Кам’янка, що на Львівщині, загинув 12-річний учень 6-го класу школи №82. Як відомо, хлопчик надто близько підійшов до води, була швидка течія, він послизнувся і впав у воду. Службу порятунку повідомили про те, що дитина тоне. Пожежно-рятувальні відділення бензопилою розрізали дерево, за яке зачепився хлопчик. Школяра витягнули мотузками і передали медикам, але медики констатували смерть. Вчителі та батьки надавали учневі допомогу, після того як він упав, і його витягнули із води до приїзду швидкої.

Через трагедію класна керівниця отримала серцевий напад, її госпіталізували у Сколівську районну лікарню, також госпіталізували до медзакладу вчителя, який, рятуючи хлопчику життя, наковтався води та отримав переохолодження. Класна керівниця досі перебуває у реанімації.

Сьогодні у Львові прощаються з 12-річним хлопцем, який загинув під час екскурсії на водоспаді.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!