Після тимчасового потепління у Львові знову прогнозують сніг

1226 0
На вихідних температурний максимум становитиме +8 градусів.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

Увесь день сьогодні, 11 березня, у Львові буде хмарним. Уранці та вдень йтиме дощ, ввечері очікується дрібний дощ зі снігом. Температурний максимум вдень становитиме 8 градусів тепла, а вночі стане холодніше – -1 градус. Про це повідомили на сайті Синоптика.

Хмари у неділю, 12 березня, у Львові будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Уночі очікується сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Стовпчик термометра покаже від 1 до 5 градусів вище нуля, а вночі від -1 до -2 градусів.

Читайте також: Керування автомобілем  на ожеледиці. 11 порад

Нагадаємо, що сьогодні львівʼян попереджали про ожеледицю на дорогах та пориви вітру. 

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!