Політична реклама

Після Великодня на Привокзальному ринку у Львові закінчать реконструкцію м’ясної зали

1056 0
Після Великодніх свят у Львові на Привокзальному ринку закінчать реконструкцію м’ясної зали. Зокрема проведуть демонтаж старих вітрин, прилавків, замінять підлоги під майбутніми холодильними вітринами та зроблять санітарний ремонт м`ясного залу, - повідомив керуючий залою м’ясної продукції Андрій Задорожний.

Як інформує адміністрація зали, морозильні вітрини м’ясного павільйону на ринку не міняли вже близько 8-ми років. Їх технічний стан є робочим, проте, естетичний вигляд залишає бажати кращого. На першому етапі, що охоплює один із секторів павільйону, керівництво ринку планує поміняти 44 холодильні камери-вітрини.

«Тільки заміна підлоги під майбутніми холодильними вітринами та проведення сучасних комунікацій коштує близько ста тисяч гривень…Так, це коштовний проект, але він відповідатиме всім європейським вимогам до такої торгівлі. І це тільки один з перших етапів реконструкції. Монтажні роботи першого сектору повинні завершитись через 2-3 тижні…», - коментує глобальні торгові зміни адміністратор ринку, керуючий залом м’ясної продукції Андрій Задорожний.

«Вже після великодніх свят розпочнуться роботи по демонтажу старих вітрин та прилавків на інших секторах м’ясної торгівлі. Наше завдання – підготувати холодильні камери до літнього періоду та привести продаж м’ясних та ковбасних виробів до абсолютного порядку. Паралельно проведемо і реконструкцію прилавків для м’яса та зробимо санітарний ремонт усього залу. Наше завдання - виконати зобов’язання перед органами місцевого самоврядування, та, насамперед, перед покупцями «Привокзального» ринку», - зазначив п.Задорожний.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!