Після війни в Україні прогнозують зростання потоку туристів

1860 0
Небайдужі захочуть вкладати в Україну гроші та допомагати відбудовувати її.
Фото: Nico Benedickt, Unsplash

Фото: Nico Benedickt, Unsplash

Історик та львовознавець Ігор Лильо прогнозує, що, коли війна закінчиться перемогою України, то наша країна переживатиме неймовірний до себе інтерес. Люди не лише сюди поїдуть, а й захочуть вкладати гроші та допомагати відбудовувати Україну. Про це він повідомив у матеріалі Tvoemisto.tv «Місто-фортеця, або Чим є Львів для путіна».

«Величезна кількість людей з цікавості захочуть подивитися, що це за чудо. Також буде велика кількість людей, які захочуть вкладати в Україну гроші, бо, судячи з тих тенденцій, які зараз бачимо, Україну треба буде відбудовувати», – каже він.

Читайте також: Місто-фортеця, або Чим є Львів для путіна

Водночас, за його словами, коли Львів стане містом, де будуть мріяти навчатися, коли люди матимуть спогади про свої студентські роки, пов’язані зі Львовом, то будуть готові багато що зробити для міста, і воно стане кращим. Коли у Львові буде багато провідних університетів, запевняє історик, ми не впізнаємо, як він змінився.

Нагадаємо, що детальніше про те, яким є сьогоднішній Львів та що чекає його після війни, можна дізнатися у матеріалі.

 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!