Політична реклама

Після «Євро-2012» на львівському стадіоні будуть свята, фестивалі і концерти

1216 0
Про це сьогодні в Києві заявив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, - повідомляє ЗІК із посиланням на УНІАН.

«У нас немає сумніву, що після проведення Євро-2012 львівська спортивна арена, як і інші в державі, буде функціонувати ефективно», – сказав М.Цимбалюк.

За його словами, для цього створюється спеціальна державна агенція, яка буде керувати використанням стадіонів, які збудовані за державний кошт до чемпіонату.

М.Цимбалюк зауважив, що наявність розвиненої інфраструктури на цих об’єктах дозволить залучати їх до проведення не лише спортивних заходів, але й різного роду свят, фестивалів, концертних програм, конференцій тощо.

«Тобто держава, я переконаний, буде ефективно використовувати не тільки проведення регіональних заходів, але і проведення міжрегіональних і загальнодержавних заходів», – зазначив М.Цимбалюк.

Джерело: ЗІК

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!