На площі Двірцевій пофарбували лавки, які облущилися після реконструкції. Фото

1736 0
Площу Двірцеву почали реконструювати 1-го березня 2019 року.
Фото: Дар

Фото: Дар'я Кучер

На площі Двірцевій у Львові сьогодні, 17 червня, перед стрімом медіа-хабу Tvoemisto.tv комунальники почали фарбувати лавки, які облущилися після реконструкції.

Приблизно три тижні тому журналісти Тvoemisto.tv звернулися у міську раду за коментарем стосовно лавок, які встановили на площі Двірцевій та хотіли з’ясувати, чому вони почали облущуватися. Сьогодні, перед нашим стрімом о 14.00 годині, комунальники взялися їх фарбувати.

Як розповіла у коментарі Tvoemisto.tv директорка «Львівавтодору» Оксана Єстеферова, лавки понищилися за дві зими, але підрядник уже почав їхню реконструкцію. За її словами, виробник має відновити їх за власні кошти.

«Лавки понищилися через дві зими, оскільки того покриття, мабуть, було недостатньо для таких умов. Наприкінці 2020 року вони почали втрачати зовнішній вигляд, і генеральний підрядник дав зауваження виробнику. Тепер лавки у сквері встановлюють за технологією, як зараз реконструювали лавки поруч будівлі вокзалу», – прокоментувала Оксана Єстеферова.

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня 2019 року. Вартість робіт, які виконало ТзОВ «Онур Конструкціон», становить 165,5 млн гривень. Проєкт виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Тут змонтували фонтан у вигляді потічка, висадили дерева та встановили вуличні меблі. Після цього ще понад 70 млн грн із бюджету міста виділили на дооблаштування площі перед головним вокзалом Львова. Детальніше читайте у матеріалі.

Фото Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!