Пісня Pink Floyd з вокалом Хливнюка посіла перше місце у чартах понад 20 країн світу

67459 0
У треку використано вокал Хливнюка з його популярного відео в Instagram, де він а капела співає на Софійській площі.
Скрін з кліпу

Скрін з кліпу

Сингл «Hey, Hey, Rise Up» гурту Pink Floyd з вокалом Андрія Хливнюка опинилася на першому місці в чартах iTunes у 25 країнах світу. Про це повідомили на офіційній сторінці гурту «Бумбокс».

Серед країн – США, Великобританія, Франція, Німеччина, Нідерланди, Бельгія, Австралія, Канада, Польща, Чехія, Фінляндія, Греція, Італія, Литва, Люксембург, Мальта, Парагвай, Португалія, Нова Зеландія, Норвегія, Румунія, Словаччина, Південна Африка, Швеція Швейцарія.

Читайте також: Як допомогти українській армії. Реквізити

«Враховуючи, що зібрані від релізу гроші йдуть в Україну, здається, все вийшло чудово. Величезна подяка Pink Floyd та особисто Девіду Гілмору», – додають учасники «Бумбокс».

Додамо, що це перша композиція легендарно колективу за останні 28 років. Девід Гілмор зібрав усіх музикантів, аби підтримати українців, які героїчно захищають країну від загарбників. У треку використано вокал Хливнюка з його популярного відео в Instagram, де він а капела співає на Софійській площі.

В описі відео зазначається, що пісня записана на підтримку народу України. Артисти також випустили кліп на Hey Hey Rise. У відео містяться кадри війни в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!