Пісня про Львів і найкращий дитячий майданчик у місті. Головне за добу

1133 0
Коротко розповідаємо про головні події доби.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

Океан Ельзи та Один в каное презентували прем'єру пісні про Львів під назвою «Місто весни». Ця пісня стала першою композицією Святослава Вакарчука, яку він написав про Львів. Переглянути кліп і почитати, про що вона, можна тут.

Простір на площі Святого Теодора у Львові став кращим серед дитячих майданчиків в Україні. Загалом у Львові п'ять проєктів отримали відзнаки Національної архітектурної премії, серед них майданчик на площі Теодора,вулиця Пекарська та Руданського, площа Двірцева та благоустрій внутрішньоквартального двору Zelena Stree.

У центрі Львова чоловік, переодягнений на священника, водив на повідку іншого чоловіка зі зв’язаними руками. Він казав, що це його собака «Адольф». На це зреагував директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Євген Бойко. У коментарі Tvoemisto.tv юрист та психологиня пояснили, які це може мати наслідки. Також керівниця Центру гідності дитини Христина Шабат розповіла, чому, на її думку, така поведінка не є прийнятною в суспільстві та як це впливає на дітей. 

У Львові наприкінці осені презентуватимуть проєкт, за яким змінять територію поблизу ЦУМу, аквапарку «Пляж» та ринку на вулиці Княгині Ольги. Там планують організувати якісний громадський простір

У Львові планують відреставрувати фасад кам’яниці на площі Ринок, 42. Згодом там облаштують мистецький простір. Попередня вартість робіт – 1 мільйон 670 тисяч гривень. Попередньо це буде Дім дизайну і мистецтва. 

Tvoemisto.tv організувало публічну дискусію за участі експертів та посадовців про те, як захистити Карпати від джипінгу. Детальніше можете прочитати тут.

також додамо, що на Львівщину із візитом приїде Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній. Повну програму дивіться тут.

Гарного вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!