Пісня з вікна. У Львові триває тиждень дитячої музики

1326 0
Щодня з 13:00 до 14:00 діти з батьками прогулюючись вулицею Людкевича зможуть насолоджуватися фортепіанною музикою та знайомитись з класичними творами.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Із 1 по 7 червня у Львові оголосили тиждень дитячої музики. Щодня з відкритого вікна дому Людкевича лунає музика для дітей.

«Щодня з 13:00 до 14:00 діти з батьками прогулюючись вулицею Людкевича зможуть насолоджуватися фортепіанною музикою та знайомитись з класичними творами. Акція називається "Музичний тиждень для дітей з вікна музею Людкевича"», – йдеться в повідомленні музею.

Також усіх охочих запрошують у п'ятницю на 13:00 до музею Станіслава Людкевича, що на вулиці Людкевича, 7, для того, щоб побачити, як проходить акція та поспілкуватися про плани розвитку музею.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!