На правах реклами

Піцерія Domino's продовжує працювати у форматі безконтактної доставки

3437 0
Піца від Domino's, як і інша продукція, проходить термічну обробку у печі протягом семи хвилин при 246 градусах, тож їжа стає абсолютно безпечною.
фото надали у Domino

фото надали у Domino's Pizza

Піцерія Domino's Pizza впровадила сервіс безконтактної доставки, підвищила норми дезінфекції та змінила формат замовлення. Зокрема, у Domino's рекомендують оформлювати замовлення та розраховуватись онлайн на сайті закладу або у їхньому додатку. А у коментарях до замовлення написати слово «безконтакт» та описати деталі, де кур'єру залишити замовлення клієнта. Наприклад, перед дверима квартири.

У піцерії Domino's встановили дезінфектори для усіх відвідувачів. Кожен кур'єр водночас матиме дезінфектор з собою, щоб доставку зробити ще безпечнішою.

«Харчова безпека та якість продукції завжди були пріоритетами компанії Domino's у 92 країнах світу, але сьогодні ми маємо значно підвищити заходи безпеки. Усі співробітники Domino's завжди приділяли максимальну увагу чистоті своїх рук та поверхонь на кухні піцерії, дезінфікуючи все перед кожною операцією. Зараз компанія посилила заходи з обробки своїх піцерій. Нагадуємо, що абсолютно вся продукція у мережі Domino's відповідає всім нормам харчової безпеки і має сертифікати HACCP», – каже директор Domino's Pizza у Львові Богдан Дундер.

Окрім цього, піца від Domino's, як і інша продукція компанії, проходить термічну обробку у печі всередньому протягом 7 хвилин при 246 градусах, тож їжа стає абсолютно безпечною. 

Після печі піца потрапляє у коробку без контакту з людьми, і для цього використовують спеціальну лопатку. На коробку з піцою прикріпляють наліпку-індикатор, яка свідчить про те, що до піци ніхто не торкався. Після цього у безконтактний спосіб піцу передають клієнту. 

Окрім цього, задля безпеки своїх клієнтів компанія Domino's Pizza запровадила низку правил у піцеріях:

1. Менеджер піцерії робить візуальний огляд кожного працівника, який виходить на зміну. Обов’язково вимірює температуру. Працівників з ознаками ГРВІ та підвищеною температурою до роботи не допускають.

2. Усі працівники обов'язково миють руки кожних 30 хвилин, щонайменше, за потреби частіше. Це контролює менеджер піцерії.

3. Санітаризація виробничих поверхонь, вологе прибирання проводять щогодини. Усі сумки для доставок дезінфікують перед кожною доставкою.

4. Усі працівники без винятку працюють у рукавичках та масках.

На час карантину компанія Domino’s Pizza біля всіх піцерій розмістили столики для безконтактної адресної доставки. Для того, щоб скористатись послугою, потрібно замовити піцу за адресою закладу (проспект Шевченка, 5; проспект Червоної Калини, 62; вул. Мазепи, 22).

Також для всіх, хто залишається вдома, мережа пропонує акцію: кожна друга піца за ціною 19,99 грн. Доставка безкоштовна.

Для довідки

Domino's Pizza – міжнародна мережа піцерій, заснована в США в 1960 році, яка налічує більше 17 тисяч закладів в 90 країнах світу. В Україні компанія працює з 2010 року.. За 10 років діяльності Domino's Pizza в Україні було відкрито 57 закладів мережі у Києві, Одесі, Львові, Броварах, Ірпені, Вишневому та Софіївській Борщагівці. Ключовими перевагами мережі є високі міжнародні стандарти якості і доставка їжі протягом 30 хвилин. У світі бренд є абсолютним лідером з продажу піци.

Фото надали у Domino's Pizza


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!