Пів сотні медиків лікарні швидкої допомоги, де був спалах Covid-19, уже одужали

7045 0
Одужали лікарі, медсестри і молодший медичний персонал.
Фото: Олег Самчук

Фото: Олег Самчук

Від коронавірусу вже одужали 51 медпрацівник Лікарні швидкої допомоги. 29 лікувалися вдома, більшість не мали симптомів, а 22-є боролися із Сovid-19 в інфекційних стаціонарах. Усі вони уже повернулися до роботи. Про це повідомив головний лікар медзакладу Олег Самчук.

Читайте також: «Небезпека може чекати на кожного», – терапевтка лікарні швидкої допомоги розповіла, як захворіла на Covid-19

Загалом від початку карантину коронавірусом інфікувалися 119 співробітників лікарні швидкої медичної допомоги: 47 лікарів, 50 медсестер, 21 санітарка та ліфтер. Наразі 22 із них ще перебувають у лікарнях, їхній стан оцінюють як середньої важкості. Ще 46 співробітників лікуються амбулаторно.

Читайте також: На Львівщині вже понад 400 хворих на Covid-19 медиків. У яких лікарнях хворіють

У медзакладі пояснюють, що допоки ситуація зі статистикою захворюваності на Львівщині продовжує бути напруженою, містян просять не нехтувати карантинними обмеженнями. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!