Південний міст у Києві відкрили для громадського транспорту

1635 0
Також для авто функціонують Північний та Дарницький мости.

Від сьогодні, 30 березня, для громадського транспорту відкривається Південний міст. Про це повідомляє перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Через Південний міст курсуватимуть два маршрути – №22 від вулиці Медової до вулиці Тростянецької та №91 від вулиці Анни Ахматової до станції метро «Голосіївська».

Читайте також: Українські військові звільнили Ірпінь

Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть Північний та Дарницький мости. Також в КМДА зазначають, що водії мають пропускати машини «швидкої» та авто з гуманітарною допомогою.

Нагадуємо, раніше CNN із посиланням на Міноборони США повідомили, що переміщення російських військ поблизу Києва, анонсоване російською стороною та підтверджене розвідкою США, найімовірніше, пов’язане з їхнім перебазуванням, а не відведенням. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!