Політична реклама

Пів-Львова сьогодні буде без води

1237 0
У зв’язку з аварійно-відновлювальними роботами на водогоні на вул. Мазепи – Замарстинівська, сьогодні з 9:00 до 21:00 год. буде припинено водопостачання Шевченківського району.

А саме мікрорайон, обмежений вулицями Пилипа Орлика – Мазепи – Замарстинівська – Варшавська – Райніса – Шполянська – Інструментальна – Хвильового – Мазепи.

Водопостачання інших вулиць Шевченківського району буде здійснюватися з пониженим тиском.

"Сьогодні водопостачання Шевченківського району ми не припиняли, оскільки під час ремонту водогону на вулиці Мазепи довелося змінити технічне рішення та перенести основний об’єм робіт на завтра.

Ми плануємо замінити ділянку магістрального водогону під проїжджою частиною дороги. Однак рух транспорту припиняти не будемо», - зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Олекса Макогін.

ЛМКП «Львівводоканал», як повідомляє прес-служба міськради, просить мешканців створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійних робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!