ПК «Захід» збило три ракети «Калібр», які росіяни випустили з Чорного моря

3097 0
Сьогодні зранку у Хмельницькій області було чути вибухи.
Фото: Слово і Діло

Фото: Слово і Діло

Повітряні сили України відбили ракетний удар, який у неділю, 24 липня, близько 9.00 російські війська завдали по Хмельницькій області з акваторії Чорного моря. Про це повідомили на сторінці командування. 

«Три крилаті ракети морського базування типу «Калібр» збили сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування «Захід», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: ППО України щодня перехоплює все більше російських ракет, – Данілов

Зазначимо, сьогодні зранку у Хмельницькій області було чути вибухи. Голова Хмельницької військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив, що спрацювала ППО.

Нагадаємо, востаннє окупанти завдали ракетного удари по Хмельниччині 5 липня. На територію області випустили чотири ракети. Одну ракету збили сили ППО, уламки впали на території Шепетівського району. Три інші ракети влучили на територію однієї з громад Хмельницького району. Ціллю ударів була водонапірна башта, яка повністю забезпечує водою громаду. Унаслідок вибухів одна людина отримала поранення. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!