Політична реклама

Планета Кіно запрошує львів'ян на "Легенду №17"

1338 0
Планета Кіно IMAX презентує львів’янам стрічку про початок кар’єри легендарного хокеїста збірної СРСР та нападника ЦСКА Валерія Харламова.

Стрічка біографічного характеру під назвою «Легенда №17» поєднує у собі спортивний азарт та особисту драму. Проте, навіть якщо прізвища Харламов і Тарасов для вас невідомі, та й фанатом хокею вас назвати важко, стрічка все одно буде для вас цікавою. Адже фільм не  лише про спортивну гру. Насамперед він описує те, що трапляється у житті кожного - бажання грати найкраще і до кінця.

Стрічка показує людські взаємини та їх випробування системою, характером і грою. Адже шлях до успіху не просто важкий, а часто докінця не зрозумілий і сенс його розкривається тоді, коли не звертаєш з дороги.

Фільм про те, який шлях доводиться пройти людині, щоб стати легендою.

«Легенда №17» у прокаті Планети кіно з 18 квітня. Тривалість фільму – 134 хв, вікові обмеження – 14 років.

Придбати квиток на фільм можна тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!