Пласт збирає кошти для розвитку та поширення в Україні. Як долучитись

3112 0
За чотири дні до кінця збору коштів залишилось зібрати трохи більше 110 тисяч гривень.
фото: prolviv.com

фото: prolviv.com

Львів’ян просять долучитись до краудфандингової кампанії для збору 1 млн грн на масштабний розвиток Пласту. За чотири дні до кінця збору коштів, організація зуміла залучити 888 тис. гривень пожертв від благодійників.

«Прагнемо, щоб більше молодих українців долучилися до Пласту й отримали знання та вміння, що дозволять їм надихати та об’єднувати однодумців в єдину хвилю змін для сталого розвитку України», – пишуть автори проекту.

Читайте також: Фото дня. Вулицями Львова пройшли понад тисяча пластунів

Зібрані кошти планують витратити на створення 50 нових осередків, проведення 200 тренінгів, залучення нових членів, запуск мобільного додатку PlastApp, ремонт пластового тренінгового центру у с. Вишнивчік Львівської області тощо. Долучитися до збору коштів можна на сайті «Велика ідея», натиснувши «Фондувати».

Читайте також: Пластуни організують у Винниках центр альпінізму. Фото

Зазначимо, що сьогодні Пласт є найбільшою скаутською організацією в нашій державі і налічує 8000 пластунів, у 137 осередках по всій Україні. Стратегічним пріоритетом Пласту є поширення діяльності в тих регіонах, де організація є малочисельною або не представлена зовсім. Головною метою є досягнути в 2025 році чисельності 20 000 пластунів з рівномірним поширенням по всій території України.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!