Пласт зібрав на спільнокошті більше мільйона гривень на розвиток

2123 0
До збору долучились 739 людей, які допомогли зібрати більшу суму, ніж планувалось.
фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

Учора, 17 жовтня, на платформі «Велика ідея» завершився збір коштів, організований Пластом. Кампанія залучила 739 благодійників і зібрала 1 млн 254 тис. 150 грн. Про це повідомили в прес-службі організації.

«Кожна ваша гривня допоможе створити нові осередки на Сході та Півдні України, а найважливіше – подарувати чар пластування тим дітям, які його ще не відчули», – повідомляють в Пласті.

У скаутській організації додали, що така сума – наразі найбільша зібрана сума в історії спільнокошту.

«Це велика відповідальність перед кожним із доброчинців. Ми усвідомлюємо, що завдання, які ми сьогодні ставимо перед собою, ведуть нас до далекої мети. Ми віримо, що такі довгострокові цілі та впевнені кроки до їх досягнення допоможуть Україні вийти на шлях сталого розвитку», – кажуть в скаутській організації.

Читайте також: Пластуни організують у Винниках центр альпінізму. Фото

Спочатку планувалось зібрати 1 млн грн. За 4 дні до завершення збору пластунами бракувало 110 тис. грн, проте за ці дні вдалось знайти нових доброчинців.

Додамо, що зібрані кошти планують витратити на створення 50 нових осередків, проведення 200 тренінгів, залучення нових членів, запуск мобільного додатку PlastApp, ремонт пластового тренінгового центру у с. Вишнивчік Львівської області тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!