Пластуни запрошують маленьких львів’ян на велоперегони

1555 0
У змаганнях можуть взяти участь діти від 1,5 до 10 років
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У суботу в Стрийському парку пройдуть дитячі велозмагання «Дивогонка», про повідомляють організатори на сторінці у соцмережі «Фейсбук».

Захід організовує львівський осередок «Пласту». У програмі – велоперегони, ігри та майстер-класи для дітей. Подія розпочнеться 10 червня о 10.00 год.

Окрім перегонів, паралельно триватимуть ігри та майстер-класи. Для участі необхідно зареєструватися.

Читайте також: У Львові на дитячих перегонах змагатимуться дворічні малюки

Участь у «Дивогонці» можуть брати діти від 1,5 до 10 років. До старту допускатимуть хлопців та дівчат на будь-яких велосипедах, технічний стан яких відповідає загальноприйнятим нормам. Пластуни наголошують - відповідальність за технічний стан велосипеда лежить на батьках учасників. Наявність шолома та його використання під час заїзду є обов’язковою умовою участі у велоперегонах.

«Дивогонка» відбудеться на території Стрийського парку з 10.00 до 17.00. Початок реєстрації – о 9.30. Реєстраційний внесок – 50 грн на першу дитину, 30 грн – на другу та наступних дітей в родині. 

ТЕГИ: Дивогонка

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!