Політична реклама

Платежі за воду і тепло будуть надходити на спецрахунки

1217 0
Платежі за надання послуг з питного водопостачання та за використану теплову енергію будуть надходити на поточні рахунки зі спеціальним режимом використання. За закон про внесення змін до деяких законів України щодо розрахунків за природний газ та електричну енергію, у вівторок проголосували 262 народних депутата з 283 зареєстрованих.

Як інформує "ВКурсе", Закон пропонує внести зміни до законів України «Про питну воду та питне водопостачання» і «Про теплопостачання».

Закон передбачає введення поточних рахунків зі спеціальним режимом використання, на які будуть перераховуватися кошти-платежі за надання послуг з питного водопостачання та за поставлену теплову енергію від усіх категорій споживачів для проведення розрахунків підприємствами теплоенергетики та водопостачання за спожитий газ та електроенергію.

Як зазначалося в ході обговорення закону, прийняття документа дозволить покращити ситуацію з розрахунками і сприятиме здійсненню розрахунків з енергогенеруючими та енергопостачальними компаніями в повному обсязі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!