Платіжки за газ об’єднають в один документ

2062 1
Але квитанцій буде дві.
ілюстративне фото: 24 канал

ілюстративне фото: 24 канал

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг не проти об’єднати платіжки за газ та його транспортування в один документ. Це будуть дві квитанції на одному аркуші, каже голова НКРЕКП Валерій Тарасюк, пише Уніан.

«Ми зараз спілкуємося і з транспортуючими компаніями, і з постачальниками, і дійшли того, щоб для зручності споживачів вони отримували ці дві платіжки на одному аркуші паперу. Фактично це означатиме одну платіжку», – каже Валерій Тарасюк.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

Він додає, що повернутись до однієї квитанції, як було раніше, не вийде, оскільки постачають і транспортують газ різні компанії.

Раніше про те, щоб об’єднати дві квитанції в один документ говорив прем’єр-міністр Олексій Гончарук. Це питання потребувало, за його словами, погодження НРЕКП.

Нагадаємо, по дві квитанції за газ українці почали отримувати у лютому. У Нацкомісії кажуть, що на транспортування газу є монополія, адже не можна прокласти кілька паралельних мереж, а от постачальників газу ставатиме більше.


Читайте також:
13 Лютого, 2020 11:45
666 ... була одна квитанція на одному аркуші ... зробили дві квитанції на двох аркушах ... перероб.ляють на дві квитанції на одному аркуші ... і нема кому для отаких працьовників отую "четверту бригаду" викликати ? ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!