Плату за Wi-Fi у поїздах можуть включити у вартість квитків

1764 0
Нинішний підрядник, який надає послугу безкоштовного Wi-Fi у швидкісних поїздах виконує обов’язки неякісно.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

ПАТ «Укрзалізниця» розглядає можливість поліпшити якість сигналу Wi-Fi у швидкісних поїздах завдяки включенню цієї послуги у вартість квитка. Про це повідомляє у інтерв’ю УНІАН повідомив в. о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов.

За його словами, підрядник, який нині надає послугу безкоштовного WiFi у швидкісних поїздах, виконує свої обов’язки неякісно, тому в Укрзалізниці планують зробити цю послугу платною і включити її у вартість квитка.

Читайте також: В українських потягах може з’явитися Duty Free

«Якщо ви подивитеся на інтернет у поїздах в інших країнах, то там він платний. Ще є варіант використання реклами, як джерела покриття витрат. Але є питання, що це може працювати на стаціонарних об'єктах, де менші витрати в інфраструктуру. Ми розглядаємо такий варіант для вокзалів. Якщо говорити про нічні поїзди, то там вкладення будуть набагато більші, бо вони курсують по всій нашій мережі і покриття Wi-Fi мережею такого полігону – це дуже великі капітальні інвестиції», – пояснив Євген Кравцов.

Керівник ПАТ «Укрзалізниця» додав, що надзвичайно складною є й ситуація з розетками у поїздах. Зокрема, розетки розміщені у 30% купейних вагонів, 80% – СВ. У плацкартах ситуація гірша.

Читайте також: Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на більшість регіональних поїздів. Перелік

Нагадаємо, Укрзалізниця анонсувала подорожчання залізничних квитків на 20%. Збільшеня вартості квитків відбуватиметься у два етапи – кожного разу по 10%. Перше збільшення цін очікують у квітні, а друге – у серпні цього року. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!