Політична реклама

Платити за паркування у Львові треба тільки там, де є паркомати

1437 0
Прилаштувати авто в переповненому автомобілями Львові має стати легше. Адже відтепер приватні паркінги розпорядженням Кабінету Міністрів України – поза законом.

Автомобілі можна паркувати і біля ресторанів, і біля готелів. До того ж безкоштовно, інформує ZIK.

Нововведення правильне, – переконаний начальник відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Пареляк. – Часто приватні паркінги простоюють без автомобілів, а водії не можуть знайти місця, щоб зупинити авто навіть на 5-10 хвилин.

Платне паркування – актуальне лише для майданчиків, облаштованих паркоматами, що встановлює «Львівавтодор». У Львові вони розміщені на вулиці Винниченка, Мечнікова та Валовій.

Однак,  у готелях у центрі міста про зміни у правилах паркування, здається, не знають,  пише видання. Уже в першому ж  готелі адміністратор підтвердив: залишати авто на майданчику можуть лише їхні клієнти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!