По святах: у Львові завтра демонтують головну ялинку

828 0
Ялинка коштувала 6 тисяч гривень

У понеділок, 25 січня у Львові розберуть головну ялинку та відправлять на переробку. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Ялинку встановили 14 грудня торік. Купило місто її у Дрогобицькому лісництві за 6 тисяч гривень. Її висота – 18 метрів. Прикрасили ялинку, як і торік, лише ілюмінацією.

«ЛКП «Зелений Львів» демонтує ялинку, завеземо на нашу технічну базу, яка розміщена на вул. Замарстинівській, 167а, і там проведемо утилізацію. Ми її розріжемо та спалимо в котлі для обігріву наших теплиць», – зазначив директор ЛКП «Зелений Львів» Володимир Данилюк.

Читайте також: Львів’ян закликають приносити ялинки та дідухи для порятунку тварин

Львів’яни також можуть здати свої новорічні деревця на переробку. 27 січня з ранку і до 14:00 львів’яни можуть винести свої ялинки і поскладати біля сміттєвих баків. Їх забиратимуть авто ЛКП на утилізацію. Також 25 і 26 січня з 11:00 до 15:00 на шести локаціях у місті будуть автомобілі ЛКП, які збиратимуть деревця.

  • вул. Замарстинівська, 167а;
  • вул. Володимира Великого, 14 а (вхід в кінотеатр «Сокіл», що у парку «Горіховий Гай»);
  • вул. Виговського, 34 (Залізнична районна адміністрація);
  • вул. Шафарика, 15 (вхід в лісопарк «Погулянка»);
  • проспект Чорновола, 93 (на площі перед ТЦ «Арсен»);
  • вул. Хоткевича (вхід в парк Святого Івана Павла II Папи Римського, поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці).

Окрім цього, використані ялинки щодня впродовж року можна здати на утилізацію у ЛКП «Зелений Львів», що на вул. Замарстинівська, 167а. Усі ялинки використовуватимуть як вторсировину.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!