По вулиці Курбаса у Львові можна їздити ще 2 тижні

1823 0
На сьогодні на вул. Курбаса тривають підготовчі роботи, повідомили в прес-службі Львівської мерії із посиланням на голову Галицької районної адміністрації Ірину Іванчину

«Ремонтувати вулицю розпочнуть орієнтовно через 2 тижні. З одного боку вулиця закрита, але поки що заїзд на вулицю не обмежений», – зазначила Ірина Іванчина.

Нагадаємо, після закінчення робіт вулиця буде пішохідною зоною, тобто буде закрита для руху транспорту.

Читайте також: Які громадські простори у Львові облаштують в 2015 році. Перелік

«Плануємо, що роботи триватимуть орієнтовно один місяць. Ремонтники будуть перевіряти інженерні мережі і у разі необхідності проводити заміну. Старе асфальтне покриття замінять на штучну бруківку. Вулиця буде зроблена в одному рівні, тобто не буде дороги і тротуарів. Планується висадити дерева та влаштувати відпочинкові лавки», – розповів заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Читайте також: Як виглядатиме вулиця Леся Курбаса у Львові

Нагадаємо, 13 лютого цього року виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення пішохідної зони на вул. Леся Курбаса. Перед тим рішення про створення пішохідної зони в межах вул. Леся Курбаса прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!