У Львові тимчасово скасовують два трамвайних маршрути

5012 0
Трамвайний рух на Замарстинівській заборонили через припис Укртрансбезпеки про незадовільний стан колії.
Фото: ІА ZIK

Фото: ІА ZIK

Через аварійний стан трамвайних колій, вулицю Замарстинівську закривають для проїзду трамваїв. Рух електротранспорту на вулицізаборонили через припис Укртрансбезпеки про незадовільний стан колії. Про це повідомляє портал Zaxid.net.

Читайте також: На вулиці Стуса змінять організацію руху. Схема

Як розповів керівник служби диспетчеризації ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський, трамваї №4 (Академія Мистецтв – вулиця Торф’яна)  та №5 (вулиця Торф’яна – вулиця Княгині Ольги) із понеділка, 11 грудня, не курсуватимуть, натомість відновлять роботу трамваїв за маршрутом №11 (Трамвайне депо – площа Соборна), який будемати два вагони, а трамваю №3 (площа Соборна – вулиця Княгині Ольги) додадуть ще три вагони.

Востаннє капітальний ремонт на ділянці від вулиці Гайдамацької до розворотного кільця по вулиці Торф’яній проводили на початку 1970-х років. Саме кільце перебуває в експлуатації з 1949 року. За словами радника міського голови Львова Андрія Білого, реконструювати Замарстинівську планують на початку наступного року. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!