Політична реклама

Побачив світ п'ятий альбом Павла Табакова

1826 0
Колишній львів'янин, переможець телепроекту «Голос країни», Павло Табаков, випустив п’ятий студійний альбом під назвою «Мій світ».

Над роботою співак працював останні півроку. До компакт-диску увійшли як новинки, так і вже відомі пісні «Тільки ти моя», «Така зима», «Янголя». Загалом альбом об’єднав 12 пісень, музику до більшості з них писав сам Павло.  

Один з нових творів - «Згадуй» - співак присвятив рідному місту Львову. Є і пісня присвячена Діані Арбеніній – зірковому тренеру Табакова.

«Мій світ» вийшов під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою Табаков підписав менше трьох місяців тому. Під лейблом компанії виходять альбоми знаменитих на увесь світ виконавців Стінга, Леді Ґаґи, груп Bon Jovi, Maroon 5.

У травні Павло Табаков разом зі своєю групою планує дати серію концертів містами Західної та Центральної України на підтримку нового альбому «Мій світ». 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!