Біля Шевченківського гаю побудують спортивно-оздоровчий комплекс і готель. Візуалізація

3710 0
На території спорудять два корпуси спортивного центру з готельними номерами.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Поблизу Шевченківського гаю, на вул. Мучній, 32, планують звести спортивно-оздоровчий комплекс з готелем. Питання про видачу містобудівних умов та обмежень на їх будівництво погодив сьогодні, 28 серпня, виконавчий комітет Львівської міськради.

Читайте також: У Львові планують збудувати багатоповерхівку впритул до історичного будинку на вулиці Лемика

Зокрема, на земельній ділянці площею 0,64 га, що на вул. Мучній, 32, спорудять два корпуси спортивного центру з готельними номерами. Містобудівні умови та обмеження на будівництво спортивно-оздоровчого комплексу з апарт-готелем отримало ТзОВ «Західенергомонтаж». 

Одна будівля матиме 5 поверхів, інша – від 3 до 5. У підземному паркінгу облаштують місця для більшее 80 автівок.

У спортивно-оздоровчому комплексі передбачений басейн, тенісний корт, поля для баскетболу, бадмінтону, волейболу, скеледром, а також майданчик для гри у настільний теніс. Також на території планують звести дитячий майданчик.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Західенергомонтаж» – будівельна компанія, зареєстрована за місцем майбутнього будівництва. Її засновниками є львів’яни Оксана Мельник та Олександр Орлов. Вони мають ще кілька фірм, які займаються будівництвом, торгівлею, консультуванням і транспортом.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!