Поблизу львівського аеропорту побудують готель та офісний центр. Візуалізація

8356 0
Очікується, що тут відкриють готель міжнародної мережі Hilton.
Фото надали в ЛМР

Фото надали в ЛМР

Біля Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького на вулиці Любінській, 191б побудують офісний та офісно-готельний центри з підземною стоянкою для авто. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 27 червня.

Читайте також: У центрі Львова планують збудувати 5-поверхівку та реорганізувати рух

Будівництво вестимуть на ділянках 0,2 га та 0,4 га. Висота будівель не має перевищувати 28 м. Як зазначив під час засідання виконавчого комітету головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, офіси та готель розташують між Любінською і Ряшівською проектованою. Очікується, що тут відкриють готель міжнародної мережі Hilton.

Згідно з даними системи Youcontrol, керівником ПП «Галмодерн», яке є збирається вести будівництво біля аеропорту, є Руслан Юрчак, а власницею фірми – Наталія Оношко. Вона ж володіє низкою поліграфічних та фінансових компаній, серед яких АТ «Адамант». Львівські ЗМІ пов’язують його із групою компаній Avalon та львівським бізнесменом і депутатом Григорієм Козловським.

Читайте також: На Личаківській у Львові збудують 6-поверхівку

Нагадаємо, на території львівського Парку культури імені Богдана Хмельницького планують збудувати готель міжнародної мережі Hilton.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізацію надали в ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!