Поблизу Львова хочуть побудувати дачне поселення на шість будинків

4963 0
Ділянка під будівництво передбачена для учасників АТО.
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Шість дачних будинків, площею від 100 до 200 кв. м., планують побудувати на території між Львовом та селом Бережани. Відповідний проект детального плану території виставили на громадські обговорення.

Територія, на якій планується будівництво належить Львівській міській раді, але розташована за межами міста. Загальна площа ділянки становить 0,5 га. Згідно з плануванням, тут можуть звести шість дачних будинків, площею від 100 до 200 кв. м., де проживатиме орієнтовно 16 мешканців.

Проектом також передбачено відведення території для розташування дитячих, спортивних та відпочинкових майданчиків. Їх загальна площа становить 61 кв. м.

Читайте також: Учасникам АТО планують виділити дачні ділянки у Білогорщі

Ділянка розташована в межах Винниківського лісопарку. В десяти хвилинах від майбтнього дачного послелення розташоване озеро Вульки та відпочинковий комплекс «Tartak Resort».

Замовником проекту ДПТ є Львівська обласна державна адміністрація. Відповідне розпорядження у січні цього року видав голова ЛОДА Олег Синютка. Як пояснила у коментарі Tvoemisto.tv в.о. начальниця департаменту містобудування та архітектури Оксана Ткачук, ці ділянки передбаченні для учасників АТО.

1 жовтня відбудеться зустріч із головним архітектором проекту. Місце проведення: великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1). Початок заходу о 18:00.

Нагадаємо, у Білогорщі заплановано масштабне будівництво дачного поселення з скверами, дитячими та спортивними майданчиками для учасників АТО.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!