Поблизу Львова обстріляли військову частину

35610 0
Військову частину обстріляли у м. Кам'янка Бузька.
Фото: interfax.com.ua

Фото: interfax.com.ua

Сьогодні вранці, 24 лютого, у м. Кам'янка Бузька Львівської області обстріляли військову частину. Про це повідломили у ДСНС у Львівській області.

Читайте також: На всій території України вводять воєнний стан

Крім того, за даними ДСНС України, станом на 07:20 год, крім обстрілу військової частини на Львівщині, відбулися обстріли аеродрому м. Луцьк (травмовано 1 особу ДСНС), загорання на військових складах с. Радушинці Полтавської області, с. Розсошків Черкаської області. У с. Івниця Житомирської області – влучання снаряду на територію військового складу, а у м. Івано-Франківськ влучання снаряду у військову частину.

Нагадаємо, що на всій території України вводять воєнний стан. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у зверненні до українців. Перед тим президент сказав, що скликає Раду Національної безпеки і оборони, яка введе воєнний стан.

Воєнний стан – це особливий правовий режим, який вводять на всій території країни або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності. Він передбачає надання відповідним органам державної та військової влади повноважень, необхідних для відвернення загрози, а також тимчасове обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина. Детальніше читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!