Поблизу Львова «швидка» збила пішохода

3915 0
40-річного пацієнта із травмами завезли до лікарні.
фото: www.lvivpost.net

фото: www.lvivpost.net

Вчора ввечері, 1 січня, о 21:00 год. у центрі Пустомит, що неподалік Львова, бригада екстреної медичної допомоги, виконуючи виклик, наїхала на пішохода. Про це повідомляє Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Читайте також: Понад сотня звернень у лікарні та 160 викликів у поліцію. Як минула новорічна ніч у Львові

Бригада «швидкої» доставила 40-річного пацієнта з травмами у 8-му міську клінічну лікарню. Потерпілому провели нейрохірургічне втручання.

На місце події відразу викликали представників поліції для оформлення ДТП та проведення розслідування.

Нагадаємо, що у новорічну ніч до Львівської лікарні швидкої медичної допомоги та 8-му міську лікарню звернулося більше сотні людей з різними вуличними травмами. Близько першої години ночі на бригаду лікарів «швидкої» у Стебнику, що на Львівщині, здійснили напад. На базу Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф увірвався п’яний чоловік, який погрожуючи ножем змусив лікарів надати допомогу його 11-річній дитині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!