Поблизу Львова сталася ДТП. Серед постраждалих – 10-річна дитина

1572 0
Через зіткнення травмованих водія одного з авто та дитину госпіталізували до лікарні.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Вчора, 18 вересня, близько 17:30 у Старому Селі поблизу Львова сталася дорожньо-транспортна пригода. У результаті постраждали четверо осіб, серед яких – 10-річна дитина. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Аварія сталася на автодорозі Мукачево – Львів. Правохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля «Daewoo Sens», 40-річний житель міста Ходорів, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Clio» під керуванням 49-річного жителя цього ж міста.

У результаті ДТП водій та двоє пасажирів «Renault», 45-річна жінка та 10-річний хлопець, обоє львів’яни, отримали тілесні ушкодження. Їм було надано медичну допомогу, а дитину госпіталізовано у нейрохірургічне відділення. Крім того, травмований і водій «Daewoo» – його доставлено у лікарню.

За фактом аварії поліцейські відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Правоохоронці встановлюють обставини події. 

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!