Поблизу Львова у ДТП постраждало троє людей, є ускладнення в русі

2446 0
За попередньою інформацією правоохоронців ДТП трапилось через те, що 24-річний житель Червоноградського району виїхав на зустрічну смугу.
фото Нацполіції Львівської області

фото Нацполіції Львівської області

У селі Великі Грибовичі, що неподалік від Львова, трапилось ДТП. Автомобілі перекрили одну смугу, тому рух ускладнений. В аварії постраждало троє людей. Про це інформує поліція Львівської області.

ДТП трапилось сьогодні, 11 лютого о 06.40 на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» поблизу села Великі Грибовичі. Правоохоронці повідомляють, що за попередньою інформацією водій автомобіля «Ауді А4», 24-річний житель міста Белз Червоноградського району, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем «Опель Віваро», ним керував 49-річний мешканець одного з сіл Львівського району.

«Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу троє пасажирок «Опеля» віком 16, 17 та 40 років – усі місцеві мешканки. На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини. Поліцейські встановлюють всі обставини події», – повідомили поліцейські.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!