Поблизу Львова відновили Скнилівський міст

3891 1
Будівельники завершили роботи по відновленню Скнилівського моста та перейшли до облаштування під’їзних шляхів.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

На шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід міста Львова на ділянці км 7+222 с. Холодновідка будівельники завершили роботи по відновленню конструкцій і перейшли до облаштування гідроізоляції та під’їзних шляхів, на яких опісля влаштують асфальтобетонне покриття, – інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Об'їзну Золочева ремонтують: діятиме реверсний режим руху

У планах також влаштувати бар’єрне та перильне огородження і розширення земляного полотна на підході до шляхопроводу. Протягом двох місяців будівельники провели монтажні роботи чотирьох залізобетонних консольних балок, попередньо змонтували чотири крайні балки моста, виконали роботи з заміни зношених елементів моста,  бетонування двох з чотирьох прольотів, монолітизації  плит, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу.

Читайте також: Коли відкриють міст на об’їзній Львова?

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно з кошторисно-проектною документацією, вартість ремонтних робіт становить 11,5 млн грн. Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування у 2014 році.


Читайте також:
26 Червня, 2015 09:34
Олег Голова Львівської ОДА п.Сенютка урочисто запевнював, що всі роботи на цьому обєкті будуть закінчені до кінця червня 2015 року.Чи ще не кінець червня? Обіцянки треба виконувати, бо довіри більше не буде.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!