Поблизу Львова збудують центр Укрпошти, який обслуговуватиме 8 областей

1939 0
У селі Пасіки-Зубрицькі «Укрпошта» збудує логістичний сортувальний центр. Новозбудований центр обслуговуватиме 8 областей Західної України та дозволить суттєво скоротити терміни пересилання кореспонденції і вантажів, зменшити витрати на перевезення пошти, оптимізувати мережу логістики в зоні обслуговування. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.
Фото: ghall.com.ua

Фото: ghall.com.ua

«Зараз у такому центрі є надзвичайна потреба, – сказала Ірина Гримак. – Кількість посилок, які відправляють громадяни зростає, електронна комерція сьогодні розвивається дуже швидкими темпами. «Укрпошті» не просто підлаштуватися до таких умов, адже теперішні сортувальні центри розташовані в приміщеннях, що були зведені ще на початку минулого століття. Завдяки новозбудованому центру клієнти «Укрпошти» зможуть значно швидше отримувати посилки, передплачені газети, журнали та іншу кореспонденцію».

Читайте також: «Укрпошта» також консультуватиме львів’ян щодо субсидій

Ірина Гримак також розповіла, що це буде сортувальна лінія європейського зразка, сучасна та максимально комп'ютеризована, яка також стане своєрідним центром сортування та передавання пошти для наших сусідів із Європи. Для будівництва центру у селі Пасіки-Зубрицькі, що у Пустомитівському районі, уже виділено земельну ділянку. Вартість будівництва становить кілька мільйонів євро. Як інформує прес-служба Львівської ОДА, міжнародні фонди позитивно ставляться до даного проекту і готові надати фінансування. 

Читайте також: Укрпошта випустила конверти в підтримку Надії Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!