Поблизу Мінська зафіксували колону техніки, що рухалася у напрямку кордону з Україною

8431 0
Транспортні засоби помітили в Мінському районі біля розв’язки трас М1 і Р-23.
скріншот з відео «MotolkoHelp»

скріншот з відео «MotolkoHelp»

На трасі Р-23 у напрямку Слуцька помітили колону білоруської техніки. Станом на 20:00 сьогодні, 1 квітня, зафіксували орієнтовно 50 одиниць, у тому числі ракетні комплекси С-300. Про це повідомляють на онлайн-ресурсі білоруського фотографа та громадського активіста Антона Мотолько «MotolkoHelp». 

«Це дві колони, що з’єднуються в одну. Транспортні засоби помітили в Мінському районі біля розв’язки трас М1 і Р-23», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бійці на сході відбили три ворожі атаки та знищили близько 200 окупантів

Нагадаємо, що на території республіки Білорусь зафіксували переміщення військової техніки збройних сил РФ, ймовірно, з метою перегрупування підрозділів, а також створення резерву для поповнення втрат в живій силі, озброєні та техніці угруповань, що діють на території України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!