Поблизу «Південного ринку» у Львові побудують 8 зблокованих будинків

4366 0
Площа земельної ділянки становить 0,9 га.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові на вулиці Щирецькій, 8а збудують багатоквартирні житлові будинки з підземним паркінгом та центром дитячого дозвілля. Відповідні містобудівні умови та обмеження на нове будівництво ПП «Південна алея» погодив сьогодні, 12 лютого, виконком Львова.

Читайте також: На вулиці Богдана Хмельницького у Львові зведуть готель. Візуалізація

Проєкт передбачає будівництво восьми спарених будинків на 6 та 8 поверхів. Їхня висота не має перевищувати 38 метрів. Земельна ділянка розташована неподалів ринку «Південний». Площа земельної ділянки становить 0,9 га.

За даними платформи Youcontrol, ПП «Південна Алея» зареєстроване у 2018 році. Його засновниками є Петро Зубик та львів'янин Ярослав Ткач, який також є співвласником фірми «Озерна Алея».

Читайте також: Фірма депутата ЛМР побудує на Кульпарківській житловий комплекс. Візуалізація

Нагадаємо, у 2018 році у Львові затвердили відповідний детальний план території у районі вул. Щирецької, що поблизу ТК «Південний» та Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Тут планували побудувати новий житловий квартал із багатоповерхівками, дитячим садочком на 50 місць, комерційними приміщеннями та підземним багаторівневим паркінгом на 150 місць.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!