Поблизу російського Бєлгорода горить склад боєприпасів

2354 0
Також у соцмережах росіяни повідомляють про «роботу ППО» над Курськом, Бєлгородом та Воронезькою областю.
ФОТО: TELEGRAM BELGOROD01

ФОТО: TELEGRAM BELGOROD01

Вночі 27 квітня неподалік російського Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. Про це повідомив в телеграмі губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Читайте також: Росія готує ракетний удар по Придністров'ю з жертвами серед мирного населення, – розвідка

«Приблизно о 3:35 прокинувся від гучного звуку, схожого на вибух. Поки жодна чергова служба міста та області не знаходить причини цього звуку. Пошук триває, результати одразу повідомлю. Поки писав це повідомлення, пролунало ще три вибухи», – йдеться у першому повідомленні Гладкова, яке з'явилося о 04:15.

Ще на півгодини він написав, що спалахнув склад боєприпасів.

«Щойно зв'язався з головою Головинського сільського поселення Денисом Золотухіним. У районі села Стара Нелідівка, за попередньою інформацією, горить склад боєприпасів. Руйнувань житлових приміщень, будинків немає. Постраждалих серед мирного населення немає», – написав губернатор Бєлгородської області.

У соцмережах публікують відео пожежі й вибухів. Також у соцмережах росіяни повідомляють про «роботу ППО» над Курськом, Бєлгородом та Воронезькою областю.

Нагадаємо, що 1 квітня на нафтобазі у російському Бєлгороді неподалік від українського кордону також сталася пожежа.  А 25 квітня, у Брянську сталася пожежа на нафтобазі, згодом стало відомо, що почалася ще одна пожежа – на території військової частини.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!