Поблизу центру Львова хочуть збудувати багатоквартирний житловий будинок. Візуалізація

5162 0
Будівництво планується в зоні історичного ареалу міста.
візуалізація ЛМР

візуалізація ЛМР

У Львові на вул. Замарстинівській, 43 планують побудувати багатоквартирний житловий будинок із підземним паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення. Відповіді містобудівні умови та обмеження погодили сьогодні, 13 липня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Згідно з документацією, будівництво вестимуть на ділянці площею 0,09 га, яка відноситься до земель житлової та громадської забудови. Містобудівними умовами визначено, що будинок не буде вищим за 23 метри. Максимально допустимий відсоток забудови – 60%. Об’єкт будівництва перебуває в зоні історичного ареалу міста.

Читайте також: У центрі Львова вперше за сто років планують звести храм. Хто проти?

Замовником будівництва є ТзОВ «МААТ-Захід». За даними Youcontrol, компанія зареєстрована у 2011 році. Її юридичною адресою вказане фактичне місце будівництва. Власниками компанії є троє осіб – двоє львів’ян Іван Мамедханов та Олег Фігель, та мешканка Донецька Любов Косицька. 

Читайте також: У Львові дозволили будувати перший приватний пологовий будинок. Візуалізація

Нагадаємо, що поблизу церкви святої Параскеви П’ятниці планують побудувати скляний офісний центр із підземним паркінгом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!