Поблизу Винниківського лісу у Львові зведуть житловий комплекс

2977 0
Депутати змінили зонування, зону садибної забудови змінили на зону Ж-3, де передбачено будівництво багатоповерхівок.
www.google.com/maps

www.google.com/maps

У Львові поблизу Винниківського лісу збудують житловий комплекс. Львівська міська рада внесла зміни до детального плану території у межах вул. Зеленої, вул. Пасічної, вул. Пирогівки.

На останньому сесійному засіданні, 4 листопада, депутати Львівської міської ради погодили зміни детального плану у районі вулиць Зеленої і Пасічної, поблизу Винниківського лісу.

Йдеться про територію площею майже 2,9 га між вул. Пасічною та вул. Пимоненка. Територію садибної забудови замінять на зону Ж-3. У цій зоні передбачено будівництво багатоповерхівок.

Відповідно до детального плану, у цьому районі планують звести трисекційний житловий комплекс поверховістю 6 та 8 поверхів, заплановано 104 квартири. Підземний паркінг розрахований на 87 авто. На першому поверсі будинку планують облаштувати приміщення для аптеки, центру розвитку дитини та стоматологічний кабінет.

Ділянкою, де заплановане будівництво, проходить лінія електропередач. Ці мережі пропонують заховати під землю.

Розробку детального плану профінансувало ПП «Зодчий 2010». За інформацією з аналітичної системи YouControl, засновником цієї будівельної фірми є компанія «Лев девелопмент». Ця компанія по сусідству забудувала ЖК Hygge. Кінцевим бенефіціарним власником вказаний мешканець Івано-Франківська Олександр Островський. Загалом територію у районі вулиць Пасічної і Пимоненка активно забудовують.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!