Поблизу заїзду у дитячу лікарню на Пилипа Орлика заборонили паркування

1422 0
Після реконструкції вул. Пилипа Орлика там мають облаштувати близько сотні місць для паркування. Нині ж залишені на узбіччі автомобілі заважають руху карет швидкої допомоги

У Львові заборонили паркування на вулиці Пилипа Орлика поблизу заїзду до дитячої клінічної лікарні. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

Читайте також: Чи буде місце для паркування біля дитячої лікарні на Пилипа Орлика

Паркування заборонили на невеликій ділянці дороги – від вулиці Віри, Надії, Любові і до заїзду у лікарню, тож тепер ділянку пильнуватимуть інспектори з паркування та патрульна поліція.

Скріншот із презентації комісії КБДР

Таким чином у мерії сподіваються зменшити кількість конфліктних ситуацій на вул. Пилипа Орлика, поблизу лікарні. Вони виникають через припарковані вздовж дороги автомобілі, які також ускладнюють рух автомобілів швидкої допомоги.

Відтак, автомобілям швидкої необхідно буде користуватись довшим маршрутом вул. І. Мазепи - І. Миколайчука - П. Орлика.

Проблеми із паркуванням на цій вулиці мають вирішити під час реконструкції. Її розпочали торік, завершити мають у 2021 році.

Нагадаємо, у мерії на початку реконструкції вулиці Пилипа Орлика пояснювали, що на всій протяжності вулиці, від ринку на Мазепи і до лікарні будуть паркомісця, до вулиці Віри, Надії, Любові. Планують облаштувати до сотні паркувальних лотів. Частина вулиці Пилипа Орлика, яку капітально ремонтують з кінця липня 2020 відкрили для проїзду у жовтні, відремонтували  відрізок від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Цілком реконструкцію вулиці мають завершити у цьому році. Вартість робіт майже 80 млн.грн.

Фото із презентації КБДР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!