Політична реклама

Початок вулиці Пекарської закрили для руху до листопада

1709 0
25 липня на вул. Пекарській у Львові розпочали облаштовувати ознакування щодо перекриття дороги для руху транспорту.

Як повідомили ZAXID.NET у Львівській міській раді, найближчим часом тут проводитимуть роботи із заміни інженерних мереж. Після їх завершення буде замощено тротуар та проїзну частину.
 

Як повідомляють у відділі комунального господарства Личаківської РА, роботи проводитимуться на ділянці вул. Пекарської від вул. І. Франка до вул. Туган-Барановського.

ЛМКП «Львівводоканал» замінюватиме водопровідні приєднання до будинків та каналізаційні випуски. Також на цій ділянці встановлять футляри для міських електро- та газових мереж.

Роботи із заміни мереж триватимуть приблизно 1,5 місяці. Ще стільки ж будуть відновлювати дорожнє покриття та тротуари. Відновити рух на вул. Пекарській, як зазначено у повідомленні мерії, заплановано в середині листопада цього року.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!