Подарунки від відомих львів’ян стануть лотами «Аукціону надій»

2794 0
Картина від Блаженнішого Святослава, книги від Національної спілки архітекторів та Оксани Караванської з авторською футболкою – нові лоти благодійного «Аукціону надій», який 30 жовтня відбудеться у Львові. За зібрані кошти організатори планують здійснити реставрацію скульптури «Ощадності» у Львові.
Фото: ubs.edu.ua

Фото: ubs.edu.ua

Глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук передав на «Аукціон надій» картину з приватної колекції. Автор полотна «Кропивник» Юрій.

Читайте також: 10 тез Блаженнішого Святослава про хабарі та перемогу без зброї

Лотом від Національної спілки архітекторів України стала книга архітектора, професора Міжнародної Академії архітектури, почесного академіка Української академії архітектури Юрія Пісковського. Альбом з промовистою назвою «Портал» – результат багаторічної праці архітектора і фотохудожника. Книга є монументальною не тільки за розміром і вагою (близько 5 кг), але, головне, за об’ємом і якістю ілюстративного матеріалу (близько 900 фотосвітлин на 700 сторінках). На сторінках книги автор розмірковує про роль людини у сучасному житті, культурну спадщину людства та актуальні проблеми її збереження.

Відома дизайнерка Оксана Караванська теж зробила свій внесок у відновлення історичної спадщини Львова. Вона передала студентам лот: фірмову футболку з елементами української вишивки та цьогорічну новинку Форуму видавців «Стильну книжку для панянки». Порадник із світу моди для дівчаток став літературним дебютом Оксани Караванської. Книга побачила світ у «Видавництві Старого Лева» з ілюстраціями Анастасії Стефурак. Тут окрім порад із світу моди автор додала і власні фотографії та кумедні історії з дитинства. «З подякою за небайдужість до рідного Львова», – такий авторський підпис книги отримає той, хто придбає її на Аукціоні надій.

Читайте також: Люди Твого міста: Оксана Караванська про моду та не галицький Львів

Як відомо, 30 жовтня у Львові відбудеться масштабна студентська акція – «Х Аукціон надій», мета якого зібрати кошти на відновлення скульптурної композиції Леонарда Марконі «Ощадність», що з 1891 року прикрашає будівлю Львівського музею етнографії та художнього промислу.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!