Податкова Львівської області призупинила розгляд запитів. Консультації – лише телефоном

2643 0
На запити платників податків, які не пов’язані з запровадженим воєнним станом в країні, відповіді тимчасово не надаватимуться.
Фото: zuap.org

Фото: zuap.org

Через запровадження воєнного стану Державна податкова служба у Львівській області тимчасово призупинила надання відповідей на звернення платників податків, надання індивідуальних податкових консультацій, надання запитів на інформацію, що не стосуються воєнного стану, військової діяльності, надання меддопомоги, евакуації населення тощо, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: В Україні запускають податкову реформу

Водночас, надання консультацій платникам податків не припиняється. Їх можна отримати по телефону. Зокрема, це стосується первинних консультацій з питань сплати платежів, повернення або перекидку надміру або помилково сплачених коштів, реєстрації та обліку програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО), декларування доходів та інших питань, що стосуються сплати податків фізичними та юридичними особами.

Номери телефонів ГУ ДПС у Львівській області:

  • 032) 297 33 59 (оподаткування фізичних осіб)
  • (032) 297 33 21 (оподаткування юридичних осіб)
  • (032) 297 30 12 (032)2973236 (підакцизні товари)
  • (032) 297 33 22 (погашення податкового боргу)
  • (032) 297 30 51 (надання консультацій, адміністративних послуг)
  • (032) 297 33 09 (надання консультацій щодо електронних сервісів).

 

Читайте також: ФОПи знову можуть сплатити податки у Дії. Інструкція

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський анонсував податкову реформу. Кабінет міністрів вже узгодив пакет рішень для підтримки економіки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!