Політична реклама

Податкова запрошує львівських підприємців на безкоштовні семінари

1552 0
Податкова служба у Львівькій області нагадує про безоплатні семінари з питань оподаткування. Про це повідомляє прес-служба ДПС у Львівській області.

Безоплатні семінари проводяться:кожної другої середи місяця на тему: „Новини в оподаткуванні. Актуальні питання оподаткування для платників податків - юридичних осіб”; кожної третьої середи місяця – на тему „Новини в оподаткуванні. Актуальні питання оподаткування  для підприємців-фізичних осіб” фахівцями підрозділів взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у районах м. Львова, повідомляє Львівський портал.

Місце проведення семінарів: актовий зал адмінбудинку ДПС у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Стрийська, 35, цокольне приміщення.

Початок роботи семінарів о 10 год. 00 хв.

Найближчий семінар  для платників податків - юридичних осіб відбудеться 13 лютого 2013 року, для  підприємців - фізичних осіб – 20 лютого 2013 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!