Політична реклама

Податкові декларації заповнюватимуть усі українці

1535 1
В Україні хочуть ввести декларації про доходи для всіх громадян країни.

За домогою таких заходів податкові органи планують боротися з прискоренням темпів розвитку тіньової економіки в країні, повідомляє Вкурсе.

Не в останню чергу таке рішення зумовлюють так звані «зарплати у конвертах»  та чітка тенденція зниження соціального податку.

«На сьогоднішній день декларувати свої доходи зобов'язані тільки ті категорії громадян, які зазначені в Податковому кодексі, проте в найближчому майбутньому зміни торкнуться абсолютно всіх, незалежно від соціального статусу і віку», - заявив заступник начальника департаменту оподаткування фізичних осіб Державної податкової служби України, Сергій Наумов. Виняток становитимуть лише пенсіонери.

Особлива увага буде прикута до тих категорій населення, які офіційно не працюють. Стосовно них планують  застосовувати непрямі методи визначення їхніх доходів, що дозволяють виявляти факти отримання такими особами будинків, квартир, земельних ділянок.


Читайте також:
5 Березня, 2013 18:48
українець знаю що ідея загального декларуванн переможе.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!